Kurs i Helsearbeiderfaget

Suksess på teorieksamen i HelsearbeiderfagetVg3- hovedkurs

Nå er det endelig her! Online-kurset – Suksess på teorieksamen i Helsearbeiderfaget (HEA3102) blir lansert for første gang nå i vår.

Å ta teorieksamen

For mange er teorieksamen det skumleste med å ta fagbrev. Med dette online-kurset stiller du forberedt til eksamen, og du lærer alt du trenger for å skrive en tverrfaglig oppgave med god struktur og sammenheng. 

Du får trening i å skrive oppgaver og muligheten til å delta i faglige diskusjoner med din kursveileder og andre kursdeltakere.

Informasjon

Kurset arrangeres to ganger i året (januar og august).Du kan melde deg på dette kurset to ganger i året 

For ytterligere informasjon, ta kontakt med Jenny Ellingsen-Suri via kontaktskjema.

(Og ja, du ka delbetale kurset og du har full angrerett i 14 dager. Ta kontakt dersom du har behov for delbetaling).

Lær å løse teorieksamen i Helsearbeiderfaget Vg3

Dette er et gratis introkurs som passer for deg som trenger hjelp med forberedelsene før teorieksamen i Helsearbeiderfaget.

Kurset forbereder deg på å forstå og svare på eksamensoppgaven du får på teorieksamen. Du får nyttige tips for å lykkes med teorieksamen og oppnå gode resultater.

Fokus på kurset vil være læreplanen i Helsearbeiderfaget, å arbeide selvstendig med tidligere gitte eksamensoppgaver samt tilbakemelding/kommentar fra faglæreren.

Sjekk ut min Facebookside for mer informasjon her.

Forberedelse til fagprøven i Helsearbeiderfaget (Pris 1990,-)

5 timers veiledning for deg som har bestått teorieksamen (HEA3102) og skal avlegge fagprøven. Veiledningen gis over nett og forbereder deg til fagprøven i Helsearbeiderfaget.

Du kan kontakte faglæreren når du har fått oppgaven på fagprøven. Sammen går vi gjennom oppgaven og du får konkret veiledning på fagprøvens oppgave.

blood pressure, stethoscope, medical-1584223.jpg

Dag 1

Gjennomgang av læreplanen

Sykdomslære

Regelverk knyttet til fagprøven

Personlig hygiene

Håndhygiene

Brukermedvirkning

Kommunikasjon

Ergonomi

Dag 2

Prosedyrer

Kosthold

Observasjon, rapport og dokumentasjon

Tverrfaglig samarbeid

Pedagogisk tiltaksplan

Egenvurdering/refleksjon

Deltakere om kursene

Nettkursveilederen
5.0
Based on 10 reviews
powered by Facebook
Anna S Andersen
Anna S Andersen
2022-05-10T10:02:16+0000
Jeg anbefaler Jenny på det varmeste som lærer og kurset hennes. Jeg får for øyeblikket hjelp av henne, og jeg føler... endelig at jeg faktisk kan ta eksamen 1. juni. Hun er en faktisk lærer som bryr seg om deg som student. Hun forteller deg ikke at du ikke er god nok. Hun hjelper deg faktisk og vil at du skal oppnå potensialet ditt.read more
Tu Flaqui Noruega
Tu Flaqui Noruega
2022-04-12T08:45:43+0000
Jeg anbefaler Nettkursveilederen. Jenny er en dyktig og inspirerende lærer, og hun hjelper deg å lykkes med... teorieksamen og fagprøven!read more
Babacarr Joof
Babacarr Joof
2022-01-05T19:03:23+0000
Jeg har gått på det kurset og lært mye av Jenny hun er veldig dyktig 💯 . Nå har jeg bestått eksamen 🙌🏾 tusen takk for... hjelpe Jenny du er beste ❤️👏🏾read more
Katya Kostadinova
Katya Kostadinova
2022-01-05T11:20:29+0000
Jeg kan absolutt anbefale dette kurset for andre. Her får du et kurs med en svært god faglærer og veileder. Så langt... har det vært en meget positiv opplevelse. Kursveilederen har laget et bra opplegg med god balanse som gjør læringen enklere. Det er spennende og lærerikt å delta på samlingene. Det er bygget opp på en slik måte at man får god forståelse. Kurset fungerer veldig godt selv om alt foregår digitalt og er greit å gjennomføre på deltid ved siden av jobb. Jeg fikk god veiledning og råd fra Jenny Ellingsen og har bestått teorieksamenen .❤️read more
ቲና ስላሚና
ቲና ስላሚና
2021-11-13T13:49:35+0000
Jeg er godt fornøyd med hjelpen og veiledning jeg har fått i dette kurset. Jeg er blitt tryggere på hvordan jeg løser... eksamensoppgaven og føler meg eksamensklar. Jenny er en dyktig veileder, hun er god på å forklare på en enkel og tydelig måte. Jeg anbefaler dette kurset til andre som skal ta teorieksamen. Du vil garantert lykkes på eksamen med veiledning fra Jenny.💚💛❤read more