Lær å løse teorieksamen i Helsearbeiderfaget (HEA3102)

Dette er et gratis introkurs som passer for deg som trenger hjelp med forberedelsene før teorieksamen i Helsearbeiderfaget.

Kurset forbereder deg på å forstå og svare på eksamensoppgaven du får på teorieksamen. Du får nyttige tips for å lykkes med teorieksamen og oppnå gode resultater.

Fokus på kurset vil være læreplanen i Helsearbeiderfaget, å arbeide selvstendig med tidligere gitte eksamensoppgaver samt tilbakemelding/kommentar fra faglæreren.

Sjekk ut min Facebookside for mer informasjon her.

Suksess på teorieksamen i Helsearbeiderfaget (HEA3102

Nå er det endelig her! Online-kurset – Suksess på teorieksamen i Helsearbeiderfaget (HEA3102) blir lansert for første gang nå i vår.

For mange er teorieksamen det skumleste med å ta fagbrev. Med dette online-kurset stiller du forberedt til eksamen, og du lærer alt du trenger for å skrive en tverrfaglig oppgave. Du får trening i å skrive oppgaver og muligheten til å delta i faglige diskusjoner med din kursveileder og andre kursdeltakere.

Kurset arrangeres to ganger i året (januar og august).

Du kan melde deg på dette kurset før kursstart (januar og august).

(Og ja, du ka delbetale kurset og du har full angrerett i 14 dager. Ta kontakt dersom du har behov for delbetaling).

Håper vi ses på kurset!

Lær å løse en tverrfaglig eksamensoppgave på 1-2-3

Dette er et mini-kurs som gjennomføres på syv dager. 

I kurset får du tilgang til 7 leksjoner. Det er 5 videoleksjoner og 2 PDF-filer. Du får også en unik bonus du ikke vil gå glipp av. Du får et eksempel på en eksamensbesvarelse.

Du får en leksjon hver dag, men du jobber med leksjonene i ditt eget tempo. 

Du har tilgang til kurset i ett helt år!

 

 

For ytterligere informasjon, ta kontakt med Jenny Ellingsen-Suri via kontaktskjema.

Deltakere om kursene

Nettkursveilederen
5.0
Based on 4 reviews
powered by Facebook
Meli Diaz
Meli Diaz
2021-06-21T07:35:14+0000
Anbefaler kurset til Jenny på det varmeste. Kurset er godt strukturert, dekker alt som er nødvendig for å bestå... eksamen. Jeg har lært mye av dette og fått en enda bedre forståelse for hvordan jeg skulle bruke teorien i en eksamensbesvarelse. Jenny er veldig oppmuntrende, høflig og hjelpsom. Jeg er kjempefornøyd med hjelpen jeg fått fra Jenny. Så her er det garantert suksess 😀read more
Roy David
Roy David
2021-06-19T10:47:15+0000
Anbefaler på det sterkeste!!!
Camilla Fredheim Loor
Camilla Fredheim Loor
2021-06-13T17:46:24+0000
Anbefales virkelig. Jeg sliter med dysleksi og har strøket to ganger før på eksamen. Med hjelp fra kurset besto jeg... eksamen i begynnelsen av juni og fikk 4 😀 så takknemlig for hjelpen jeg har fått 😊read more
Anne Gryte
Anne Gryte
2021-04-08T07:27:43+0000
Jeg er virkelig glad for at jeg kom over dette kurset før jeg skal opp til privatisteksamen i helsefag til høsten. Har... fått utrolig kjapp og fin oppfølging og oppmuntring fra Jenny. Nå gleder jeg meg til å starte med innleveringer, få kontruktive tilbakemeldinger og dermed lære hva som kreves for å bestå og kanskje til og med oppnå en god karakter på eksamen.read more