Lær å løse teorieksamen i Helsearbeiderfaget (HEA3102)

Dette er et gratis introkurs som passer for deg som trenger hjelp med forberedelsene før teorieksamen i Helsearbeiderfaget.

Kurset forbereder deg på å forstå og svare på eksamensoppgaven du får på teorieksamen. Du får nyttige tips for å lykkes med teorieksamen og oppnå gode resultater.

Fokus på kurset vil være læreplanen i Helsearbeiderfaget, å arbeide selvstendig med tidligere gitte eksamensoppgaver samt tilbakemelding/kommentar fra faglæreren.

Sjekk ut min Facebookside for mer informasjon her.

Suksess på teorieksamen i Helsearbeiderfaget (HEA3102)

Nå er det endelig her! Online-kurset – Suksess på teorieksamen i Helsearbeiderfaget (HEA3102) blir lansert for første gang nå i vår.

For mange er teorieksamen det skumleste med å ta fagbrev. Med dette online-kurset stiller du forberedt til eksamen, og du lærer alt du trenger for å skrive en tverrfaglig oppgave. Du får trening i å skrive oppgaver og muligheten til å delta i faglige diskusjoner med din kursveileder og andre kursdeltakere.

Kurset arrangeres to ganger i året (januar og august).

Du kan melde deg på dette kurset før kursstart (januar og august).

(Og ja, du ka delbetale kurset og du har full angrerett i 14 dager. Ta kontakt dersom du har behov for delbetaling).

Håper vi ses på kurset!

Suksess på teorieksamen i Helsearbeiderfaget (HEA3102) på 1-2-3

Dette er et mini-kurs som gjennomføres på syv dager. 

I kurset får du tilgang til 7 leksjoner. Det er 5 videoleksjoner og 2 PDF-filer. Du får også en unik bonus du ikke vil gå glipp av. Du får et eksempel på en eksamensbesvarelse.

Du får en leksjon hver dag, men du jobber med leksjonene i ditt eget tempo. 

Du har tilgang til kurset i ett helt år!

 

 

For ytterligere informasjon, ta kontakt med Jenny Ellingsen-Suri via kontaktskjema.

Deltakere om kursene

Nettkursveilederen
5.0
Based on 1 reviews
powered by Facebook
Anne Gryte
Anne Gryte
2021-04-08T07:27:43+0000
Jeg er virkelig glad for at jeg kom over dette kurset før jeg skal opp til privatisteksamen i helsefag til høsten. Har... fått utrolig kjapp og fin oppfølging og oppmuntring fra Jenny. Nå gleder jeg meg til å starte med innleveringer, få kontruktive tilbakemeldinger og dermed lære hva som kreves for å bestå og kanskje til og med oppnå en god karakter på eksamen.read more